Domiline Oy toimittaa elektroniikkateollisuudelle tuotantokoneita, tuotannossa tarvittavia materiaaleja ja tarvikkeita. Huolto ja varaosapalvelut ovat olennainen osa toimintaamme.

Tinapastan painokoneet

DEK 265 tinapastan painokone on elektroniikkateollisuuden eniten ostama painokonekonetyyppi. DEK 265:n eri mallit tarjoavat mahdollisuuden valita kokoonpanoja vaativimpienkin tuotteiden valmistukseen.

DEKin kotisivulle

Komponenttien ladontakoneet

Hitachi High Tech Instruments on elektroniikkateollisuuden ladontakonevalmistaja. Koneiden suuri kapasiteetti ja toimintavarmuus ovat tehneet Hitachista suositun elektroniikan alihankintateollisuudessa. Yksityiskohtaista tietoa koneista saat Hitachi High Tech Instrumentsin kotisivulta.

Hitachi High Tech Instrumentsin kotisivulle

Annostelijat

GPD tekee tarkkoja annostelijoita moneen käyttötarkoitukseen. Voit annostella hyvin pieniäkin määriä liimaa, tinapastaa, nestettä tai liimata komponentteja paikoilleen ja päällystää suojamateriaalilla. Lisätietoja annostelijan tarkkuudesta ja käyttömahdollisuuksista GPD Globalin kotisivulta.

GPD Globalin kotisivulle

Reflow-uunit

Heller reflow uunien suosio maailman- laajuisesti perustuu Hellerin Industries'in uraa uurtavaan työhön konvektio uunien alkuajoista lähtien. Se on johtanut perusteelliseen ymmärtämiseen konvektio -lämmön synnyttämisessä, siirtämisessä ja hallinnassa. Heller uunien luotettavasta rakenteesta kertoo kymmenen vuoden takuu lämpöelementeille ja puhaltimille.

Hellerin kotisivulle

Tinapastat

Tinapastalta vaaditaan enemmän kuin ennen. Varmista, että kokeilet Indiumia.

Indium on ollut erilaisten metalliseosten ja juoksutteiden asiantuntija jo yli 50 vuotta. Nykyisin Indium toimittaa yli 200 erilaista pastaa eri käyttötarkoituksiin.

Indiumin pasta 92J sisältää laajasti ominaisuuksia joita pintaliitosprosessissa tarvitaan, pastan varastoinnista loppu- tuotteen testaukseen asti.

Indium Corporationin kotisivulle

Korjausasemat ja työkalut.

A.P.E. Rework  SMT- korjausasemat ja työkalut.

A.P.E:n kotisivulle